Hotell på Lidingö

stockholm_bat

Lidingö är en vacker ö-kommun öster om Stockholm och är en del av Stockholms inre skärgård. Lidingö är Stockholms största och närmast skärgårdsö med bara 10 minuter från huvudstadens centrum. Kommunen omfattar även Fjäderholmarna och Storholmen som också är öar i skärgården.

Lidingö är en gammal kulturbygd och här har människor bott ända sedan vikingatiden. Gravar från järnåldern och runskrifter från vikingatiden tyder på att ön varit bebodd sedan 600-talet. Det moderna Lidingö vi känner vid idag växte fram genom tillkomsten av bron mellan Ropsten och Torsvik år 1925. Allt fler bostadsområden byggdes och befolkningen ökade i snabb takt. Idag bor det 46.302 personer på Lidingö och här erbjuds allt vad det moderna samhället kräver.

Lidingö är perfekt för dig som vill uppleva Stockholm men ändå inte bo mitt i smeten. Här finns många hotell och goda möjligheter för utflykter och aktiviteter. På Lidingö finner du även storslagen natur, vackra badplatser och mysiga restauranger och cafeér. För den som är golfintresserad finns en stor golfbana på ön.

Det finns många olika hotell på Lidingö. Allt från billiga hotell till mer exklusiva hotell. Ariston Hotell är ett populärt val om man ska boka hotell på Lidingö.

Om Ariston Hotell

Ariston Hotell är ett vackert och miljövänligt hotell omgiven av fantastisk natur på Lidingö. Ariston Hotell är byggt i en gammal spårvagnslokal och har ett väldigt centralt läge med närhet till Lidingö centrum. Till Stockholms innerstad tar det c.a 15 minuter med tunnelbana. På Ariston Hotell sover du skönt och varje morgonen serveras en uppdukad frukostbuffé med ett stort utbud av kalla och varma tillbehör för en härlig start på dagen.

Personalen som arbetar på Ariston Hotell guidar dig gärna till vilka attraktioner som finns tillgängliga i staden och vilka platser man bör besöka som turist. Golfbanan Ekholmsnäs ligger i närheten av hotellet och den når du enkelt inom fem minuter med bil eller buss. Närmsta busshållplats ligger 150 meter från Ariston Hotell och heter Hersbyholm.

Boka Hotell på Lidingö

,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.