Prisvärda hotell i Stockholm

stockholm-view

Stockholm är Sveriges huvudstad och här finns det en mängd olika hotell. Det finns ingen bättre känsla än att checka in på hotell. Baksidan av detta kan ibland vara att plånboken får lida lite. Men det måste inte vara så. Det finns faktiskt många prisvärda och billiga hotell i Stockholm som ändå håller bra läge och standard.  Betala inte för mycket i onödan, vi tipsar om några prisvärdiga och billiga hotell i Stockholm.

Hotel Micro-

Hotel Micro ligger nära Drottninggatan och Gamla stan och är ett prisvärt och billigt hotell med utmärkt standard. Här bor du väldigt centralt till ett lågt pris. I de mysiga och pittoreska rummen finns en skön våningssäng, en spegel och ett arbetsbord. Rummen är rökfria och fräscha duschar och toaletter finns utanför dörren. Pris för dubbelrum från 645kr.

Connect Hotel Stockholm City-

Connect Hotel Stockholm City är ett modernt och lugnt hotel l med ett toppen läge i centrala Stockholm. Här finns sevärdheter, restauranger och nöjen inom korta avstånd. Tunnelbanestationen Fridhemsplan som ligger i närheten tar dig snabbt till Stockholm centralstation som endast är två stationer bort. Pris för dubbelrum från 799kr.

Långholmen Hotell

Långholmen Hotell ligger mellan Kungsholmen och Södermalm. Perfekt läge att utgå ifrån om man besöker Stockholm.  Långholmen var fram till 1975 Sveriges största fängelse med fler än 500 celler. Idag är fängelset omgjort till ett hotell och gästerna får uppleva att sova i gamla celler i en unik miljö. En annorlunda men minst sagt häftig upplevelse. Pris för dubbelrum från  1000kr.

Hotel Hornsgatan-

Hotel Hornsgatan ligger i hjärtat av Södermalm i Stockholm och är ett mysigt och litet familjeägt hotell. Hotellet har nära till kommunikationer och Mariatorget ligget endast två minuter bort. Det finns många restauranger, barer och butiker i närområdet. Rummen är ljusa och personligt inredda med trägolv. Trådlöst wifi finns i alla rum och är gratis för hotellets gäster. Pris för dubbelrum från 990kr.

BEST WESTERN PLUS Time Hotel-

Best Western Plus Time Hotel ligger nära Odenplan I Vasastan i Stockholm. Det är ett fint, nybyggt och avslappnat hotell som passar utmärkt för alla typer av resändamål. Från hotellet har du promenadavstånd till City, Brunnsviken, Hagaparken och tunnelbanestationen Odenplan.  Pris för dubbelrum från 972kr.

, ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.