Boka hotell i olika stadsdelar i Stockholm – Guide

sthlm_gamlastan

Stockholm har ett enormt utbud av hotell i alla olika stadsdelar och som turist kan det ibland vara svårt att veta vad som passar just en själv. Alla hotell i Stockholm ser olika ut och har olika prisklasser och teman. En del vill bo mitt i centrala Stockholm och andra vill bo lite mer avskilt och utanför. Vi guidar dig genom några av de populära stadsdelarna i Stockholm och ger tips på hotell och priser som kanske kan passa just dig.

Gamla Stan-

Att bo i Gamla Stan passar dig som vill bo centralt och mysigt med närhet till aktiviteter och utflykter. Gamla Stan är ett väldigt populärt område och det är inte konstigt med tanke på att det är en av Europas största och bäst bevarade medeltida stadskärnor. Stockholm grundades just här år 1252. Gamla Stan består av en lång smal kullerstensgata med mysiga snedgator och hus i alla gula nyanser fyllda av sevärdheter och attraktioner. Gamla Stan är ett bra ställe att besöka för den som vill köpa konst, hantverk och sovenirer men passar även utmärkt för ett restaurangbesök, en fika eller en drink på någon av barerna som ligger läng gatan. I Gamla stan finns det många olika hotell i olika prisklasser. Se priser och boka hotell i Stockholm nära Gamla Stan.

Östermalm-

Östermalm i Stockholm är en av de finare stadsdelarna i Stockholm. Här runt gatan  Stureplan på Östermalm finns ett bostadsområde av hög klass och många exklusiva nattklubbar och barer. Biblioteksgatan som också ligger i Östermalm är Stockholms mest lyxiga shoppingområde och här syns många exklusiva och internationella märken. Att bo på hotell på Östermalm passar dig som vill ha närhet till pompa och ståt. Här trivs den som letar efter exklusiv shopping och pulserande uteliv. Se priser och boka hotell nära Östermalm i Stockholm.

Södermalm-

Södermalm är rena motsatsen till Östermalm kan man säga. Södermalm besitter en mer avslappnad, trendig och kreativ atmosfär. Staden präglas av en hipsterkultur med flera vintage-butiker, pittoreska barer, caféer och restauranger. Området kring Hornstull har blivit som en mötesplats för bosatta och besökare i stadsdelen. Letar du efter bra utsiktsplatsen har du kommit helt rätt. Här finns två av Stockholms bästa utsiktsplatser, Fjällgatan och Monteliusvägen. Att bo på Södermalm passar den som vill ha en mer avslappnad vistelse i Stockholm. Här trivs den som är intresserad utav konst, design och billig öl. Se priser och boka hotell nära Södermalm i Stockholm.

Vasastan-

Vasastan är en mysig och hemtrevlig stadsdel i Stockholm. Här finns massor av små och unika butiker, klädaffärer och cafeér. I Vasastan ligger Vasaparken som lockar många besökare oavsett årstid. Soldyrkare på sommaren och skridskodyrkare på vintern. I parken ligger nu även Sven-Harrys konstmuseum som är ett nytt tilskott i Stockholms konstutbud. Att bo i denna stadsdel passar den som vill bo lite hemtrevligt med närhet till natur,  personliga butiker, restauranger och caféer. Se priser och boka hotell i Stockholm nära Vasastan i Stockholm.

Norrmalm-

Norrmalm är en central stadsdel i Stockholms innerstad. Man kan kalla det för Stockholm City. Här ska du bo om du är ute efter prisvärd shopping och tycker om att vistas mitt i händelsernas centrum. Längs Drottninggatan och området mellan Sergels torg och Kungsträdgården hittar man en mängd varuhus och klädkedjor. Dyker det upp några frågetecken ligger Stockholm Visitor Center i Kulturhuset alldeles i närheten dit man kan komma om man undrar något eller vill boka biljetter. Se priser och boka hotell nära Norrmalm.

,
4 comments on “Boka hotell i olika stadsdelar i Stockholm – Guide
  1. [url=https://omgomgomg.hydraruzpxnewfa.co]Ссылка на ОМГ АМГ omgomgomg ОМГОМГ[/url] гидра не работает – https://omgomgomg.hydraruzxpnew4fa.co/ – OMGOMGOMG ОМГ ОМГ MOST ADVANCED DARKMARKET Вас приветствует обновленная и перспективная площадка всея русского даркнета. Новые быстро действенные сервера, видоизменённый для максимального удобства интерфейс, высочайший уровень безопасности. Новые магазины уже известных брендов, топовые товары уже знакомых вам веществ, моментальный обменник и куча других разнообразных функций ожидают клиентов площадки даркмаркетов OMG!OMG! уже сейчас! Заходи по ссылке и приобретай свои любимые товары по самым низким ценам во всем даркнете! Закрыли гидру? Заходи на новую площадку ОМГОМГ моментальные закладки мефедрон альфа купить москва спб саратов КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ TELEGRAM [url=https://t.me/omgomg_tor]OMG! omgomgomg![/url]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.